EJENDOMSADMINISTRATION PRISER

EJENDOMSADMINISTRATION PRISLISTE

På denne side har du mulighed for at se vores priser på ejendomsadministration og nemt få et overblik over ydelserne. Vi vil gøre det nemt at være bestyrelse, og en af måderne er at hjælpe bestyrelsen med at få løst vanskelige spørgsmål på en professionel og sikker måde. Det meste af den hjælp og vejledning vi giver er omfattet af vore aftaler med de enkelte foreninger. Og så ligger noget af vores hjælp ud over de indgåede aftaler.

For at skabe så megen tryghed som muligt i forhold til, hvad løsning af opgaver kan koste, kan I som forening finde vores prisliste på ejendomsadministration nedenfor – både hvad angår en egentlig aftale om ejendomsadministration, og også hvad vores ekstra ydelser beløber sig til. Bemærk at vi som fast punkt i vores administrationsaftaler specifikt anfører, at vi ikke kan opkræve noget ekstra honorar udover aftalen, hvis det ikke klart er aftalt med de enkelte foreninger.

Har du spørgsmål, så kontakt din administrator  - Se medarbejdere her.

TYPER AF EJENDOMSADMINISTRATION

Uanset om I er andelsboligforening, ejerboligforening eller gårdlaug gælder vores vision for jer: "Vi vil gøre det nemt at være bestyrelse". Find jeres foreningstype og læs mere.

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud på den administrationsløsning, der passer til jeres behov.

PRISER

Vi sammensætter en administrationsløsning efter netop jeres behov, men en række ydelser har faste priser.

VORES MEDARBEJDERE, JERES TEAM


Hvis du endnu ikke er overbevist om, at Vest Administrationen skal være jeres nye administrator, kan et kig på vores medarbejdere måske hjælpe. Kompetencerne er i top, til gavn for både jer som bestyrelse og alle beboere i jeres forening.

MØD HELE TEAMET

DET SIGER VORES KUNDER

VI GØR DET LET AT SKIFTE TIL VEST ADMINISTRATIONEN

Ejendomsadministration er et kompleks område med mange regler og paragraffer, der ændrer sig løbende. Vi har i Vest Administrationen A/S mange års erfaring og ved, hvad der er af udfordringer for jer som bestyrelse. Den viden vil vi gerne dele ud af, så det bliver nemmere for jer. Derfor har vi samlet spørgsmål og svar på både stort og småt i en vidensbase. Der er de tungere juridiske temaer og de lidt lettere om vedligeholdelse af lejligheder.

VIDEN

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.