Louise J. Andersen

Ejendomsadministrator, Finansøkonom

Finansøkonom

33 28 02 23

Vis LinkedIn profil

BIO

Louise har siden 2011 arbejdet som ejendomsadministrator. Louise startede om praktikant, faktisk den første praktikant hos Vest Administrationen, hvor Louise allerede efter to måneder overtog en fuld ejendomsportefølje. Siden da har Louise haft sin egen ejendomsportefølje med 45-50 andel- og ejerforeninger samt enkelte gårdlaug. Louise er meget struktureret, hvilket kan ses i Louises arbejde med hendes foreninger. Louise gør alt for, at det skal være nemt at være bestyrelse og har via sin struktur et godt overblik over sine foreninger, så bestyrelsen ved, at de altid vil blive kontaktet, hvis der er noget, de skal være opmærksomme på. Det kan fx være omlægning af lån, opdatering af vedtægter, samt deadline som skal overholdes i forbindelse med årsafslutning og generalforsamlingsafholdelse.

"Louise Juul Andersen den bedste ejendomsadministrator, vi nogensinde har haft. Hun formidler den juridiske ramme og praksis præcist for alle i foreningen, så vi sparer tid og energi"

Nicolaj Bech
EF Kongevejen 337 A og B

Hvorfor Vest administrationen

• Godt sammenhold mellem kollegaer
• Stor fleksibilitet
• Frihed under ansvar
• Herre over eget arbejde

VIDSTE DU

At når Louise ikke er på arbejde, bruger hun alt sin tid med hendes familie og venner. Altså lige bortset fra de mange timer i stalden, da Louise er dressurrytter og som en af de få endda har været det på professionelt plan.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.