Om os

Vest Administrationen A/S er en anerkendt ejendomsadministration i København og Stor København. Vi administrerer både ejerboligforeninger, andelsboligforeninger og gårdlaug.

Vest Administrationen blev etableret i 1990 og administrerer i dag mere end 245 boligforeninger og gårdlaug. Det er mere over 5.900 lejligheder og ejendomme – hver og én med sit helt individuelle og unikke behov.

Derfor har vi nogle af de dygtigste ejendomsadministratorer, med indgående viden om både jura, økonomi og alt det praktiske, der er knyttet til en ejendomsadministration.

Vores dygtige og erfarne ejendomsadministratorer ved, at det er en tillidssag at være ejendomsadministrator og gør sig hver dag umage for at gøre hverdagen nemmere for vores kunder og deres foreninger. Det betyder meget for os, at kunne give vores kunder de bedste løsninger og den bedste rådgivning.

For at hjælpe vores kunder bedst muligt, får hver forening tildelt en personlig ejendomsadministrator, som er til rådighed for jeres boligforening – bestyrelsen såvel som beboere. På den måde får jeres ejendomsadministrator et indgående kendskab til jeres forening, ejendom og beboere – og I vil føle jer i trygge hænder.

 

Og flere står til rådighed for dig

 

Vi lægger vægt på et højt informationsniveau, som sikrer, at bestyrelsen og medlemmerne får et præcist overblik over foreningens daglige virke.

 

Vi har et højt uddannelsesniveau og lang erfaring inden for ejendomsadministration, og kan derfor til stadighed opfylde de løbende krav, som foreningerne stiller.

 

Vi kan rigtig godt lide at administrere ejendomme!