Lisbeth Bayer

Ejendomsadministrator, HD(R)

HD(R)

33 30 07 84

Vis LinkedIn profil

BIO

Lisbeth arbejder som ejendomsadministrator som hun har gjort i 25 år. Hun er vant til at administrere og bruger sin lange erfaring i praksis, som er at hjælpe bestyrelser/formænd i både andels-og ejerboligforeninger. Hendes uddannelse som regnskabsmedarbejder og HD i revision gør, at hun har et stort overblik og er i stand til at kigge på økonomi med ekstra kvalificerede øjne. Inden hun startede som ejendomsadministrator var hun formand for en stor selvadministrerende andelsboligforening, hvilket gør, at Lisbeth kender til problemstillingerne fra begge sider af bordet. Lisbeth sætter pris på at finde den bedste løsning, er kvalitetsbevidst og går i dybden med sit arbejde.

"Vi er helt trygge ved Lisbeth, der altid bare fikser tingene. Vi skal ikke bekymre os om noget, når hun tager fat på den specifikke opgave. Det giver ro og sparer os for tid og besvær, hvilket vi er rigtig glade for"

Anders Aagaard Gideon
AB Hørsholmsgade 24-26

Hvorfor Vest administrationen

• Frihed under ansvar
• Godt arbejdsklima
• Stor fleksibilitet

VIDSTE DU

Når Lisbeth ikke er på arbejde, så er hun et stort familiemenneske. Derudover elsker hun at komme ud i naturen og nyde livet ved vandet.

YDELSER

• Økonomistyring (andel, ejer, gårdlaug)
• Rådgivning (andel, ejer, gårdlaug)

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.