Det er let at skifte til Vest Administrationen

SKIFT EJENDOMSADMINISTRATOR SIKKERT OG UDEN BESVÆR

Vi arbejder ud fra visionen ”Vi vil gøre det nemt at være bestyrelse”. Til gavn for jer som bestyrelse og til gavn for alle beboere i foreningen. Derfor er er det også nemt at skifte ejendomsadministrator til Vest Administrationen A/S. Kort fortalt gør vi det meste af arbejdet, naturligvis.

Vi er med hele vejen og hjælper også med det mere formelle allerede før, at I har vedtaget at skifte ejendomsadministrator på en generalforsamling eller et bestyrelsesmøde. Vi laver udkast til alle dokumenter til brug for opsigelsen, så I i bestyrelsen ikke skal bruge tid på at kigge i vedtægter eller administrationsaftaler.

Når skiftet til Vest Administrationen er vedtaget på en generalforsamling/et bestyrelsesmøde, og I har opsagt jeres nuværende administrator, tager vi 100 % over, og processen vil typisk forløbe således:

  1. Vest Administrationen A/S kontakter tidligere administrator samt banker mv. og får overdraget al relevant materiale.
  2. Jeres forening oprettes i vores systemer og I har fra starten online-adgang til alle jeres dokumenter.
  3. Vest Administrationen A/S orienterer alle beboere i foreningen
  4. Jeres nye daglige kontaktperson hos os indkalder til opstartsmøde med bestyrelsen.

Når skiftet af ejendomsadministrator er på plads, vil jeres erfarne administrator sammen med jer vurdere, om der er områder, hvor jeres forening kan optimeres. Vi kommer med forslag til, hvad vi ser, der kan optimeres, så det er nemt at gå til for jer som bestyrelse.

Få et uforpligtende tilbud lige her

VORES MEDARBEJDERE, JERES TEAM


Hvis du endnu ikke er overbevist om, at Vest Administrationen skal være jeres nye administrator, kan et kig på vores medarbejdere måske hjælpe. Kompetencerne er i top, til gavn for både jer som bestyrelse og alle beboere i jeres forening.

MØD HELE TEAMET

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.