CASE : AB Grundtvigs Sidevej 1-1A  Godt netværk og gode relationer giver værdi

Om foreningen

Foreningens navn:
AB Grundtvigs Sidevej 1-1A 

Foreningstype:
Andelsboligforening

Antal enheder:
18

Ydelser:
Rådgivning

Kunde siden:
2013

VA administrator:
Maja Hjersted (BARSEL)

Godt netværk og gode relationer

Tog chancen ved at skifte til Vest Administrationen

AB Grundtvigs Sidevej 1-1A kom til Vest Administrationen i 2013. De ledte efter en ny administrator og selvom de ikke kendte Vest Administrationen, tog de chancen efter møder med administrationschef, Timmy Lund. Ifølge formand, Katrin S. Olsen ”virkede det professionelt, og så var ideen om at få en dedikeret administrator attraktiv.”

 

Det gode netværk er vigtigt

Formand Katrin S. Olsen er begejstret for det store netværk af gode samarbejdspartnere, som Vest Administrationen giver adgang til. ”Det er en befrielse, at man ikke selv skal ud og lede, når der er behov for leverandører. Det har vi i sær oplevet på byggeprojekter, hvor vi har god erfaring med at få henvist leverandører, der ligesom Vest Administrationen altid varetager vores interesser”, siger Katrin S. Olsen. Vi oplever også, at der internt i Vest Administrationen er et højt fagligt niveau, og processerne fungerer godt, uanset hvem vi snakker med. Men det er relationen til vores daglige kontaktperson, der virkelig får det hele til at fungere” siger Katrin S. Olsen videre.

 

Relationen til Maja får det hele til at fungere

”Maja er rigtig god til at pleje vores relation og hun kan altid huske historikken. Hun holder det nede på jorden via sin høje faglighed og kommer altid hurtigt retur med svar, så vi bruger hendes kompetencer meget”, siger Katrin S. Olsen. Faktisk bliver vi gang på gang glade for, hvor godt hun har styr på vores forening. Hun er derfor en meget vigtig faktor for, at vi kan drive vores forening så godt”, slutter formand Katrin S. Olsen.

ANDRE CASES

Vores kunder fortæller, hvorfor de er glade for Vest Administrationen

SKIFT LET

Det er let at skifte til Vestadministrationen. Se hvordan her.

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud der passer til jeres behov.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.