CASE : AB Værnedamsvej 11 Grundige og tingene foregår helt efter bogen

Om foreningen

Foreningens navn:
AB Værnedamsvej 11

Foreningstype:
Andelsboligforening

Antal enheder:
12

Ydelser:
Rådgivning, Jura, Byggestyring

Kunde siden:
2006

VA administrator:
Andreas S. Kirkegaard

Grundige og tingene foregår helt efter bogen

Det hele kører efter bogen

Hos AB Værnedamsvej 11 kører tingene altid helt efter bogen, og de betegner sig selv som konservative og til den sikre side. ”Vi gennemgår hellere én gang for meget end én gang for lidt, og her er Vest Administrationen altid gode til at hjælpe os i processerne. Vi har fx for nylig lavet låneomlægning, hvor vi fik rigtig god sparring, der passede til vores temperament”, siger formand Ole Pedersen.

 

”Generelt er vi meget tilfredse med Vest Administrationen og den rådgivning, vi får. Det er både i stort og småt, som fx da vi konverterede et tidligere lejemål til en andel, eller vores erhvervslejemål. Pt. er vi i gang med vedtægtsændringer, hvor vi også føler os helt trygge ved Vest Administrationen, det hele foregår bare efter bogen”, siger Ole Pedersen.

 

Også den hurtige omstilling under Corona har AB Værnedamsvej 11 været glade for. ”Generalforsamlingerne har altid kørt perfekt. Det viste sig, at det også kunne fungere digitalt, da Corona kom, og her var Vest Administrationen hurtige til at få det op og køre, hvilket har betydet, at vi har kunne fortsætte udviklingen i fx vores byggesag med altan. Et projekt hvor Vest Administrationen hjælper os rigtig meget med både at planlægge og styre processerne og finde eksterne partnere, så også her er vi i gode hænder, som med alle andre byggesager, hvor Vest Administrationen hjælper os”, siger Ole Pedersen.

 

 

ANDRE CASES

Vores kunder fortæller, hvorfor de er glade for Vest Administrationen

SKIFT LET

Det er let at skifte til Vestadministrationen. Se hvordan her.

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud der passer til jeres behov.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.