Andreas S. Kirkegaard

Ejendomsadministrator, Professionsbachelor i finans

Professionsbachelor i finans

33 24 61 26

Vis LinkedIn profil

BIO

Andreas arbejder som ejendomsadministrator, han har været her siden 2019 og startede som praktikant, hvorefter han blev ansat som studentermedhjælper. Andreas har en bred erfaring indenfor finansverdenen, hvor han har arbejdet med salg hos forsikringsselskabet Codan og fungeret som private bankning assistent hos Lægernes Pension og Bank, hvor han b.la var en del af et makkerpar på to personer, som havde til ansvar at banken overholdte GDPR, og at banken var ajourført med Hvidvaskningsloven. Udover erhvervserfaring har Andreas en Finansbachelor fra Copenhagen Business Academy. Den brede erhvervserfaring, sammen med den teoretiske viden han har tillært sig gennem sin uddannelse, er med til at Andreas er god til at yde en god dybdegående kvalitetsbevidst kundeservice og rådgivning. Andreas er god til at tage initiativ og er meget struktureret i hans arbejde. Han går langt for den enkelte kunde og er meget forstående samt har meget tålmodighed.

"Vest Administrationens juridiske afdeling er kompetent. Og så vender vores administrator altid hurtigt tilbage med et kvalificeret svar, når vi har spørgsmål"

Morten Johansen
EF Godthåbsvej 61 A og B

Hvorfor Vest administrationen

• Stort socialt fællesskab
• Frihed under ansvar
• Mulighed for personlig og faglig udvikling

VIDSTE DU

Når Andreas ikke er på arbejde så træner han, spiller fodbold eller dyrker en anden form for udendørs aktivitet. Andreas elsker god mad og vin. Udover dette er Andreas meget ekstrovert og forsøger derfor at være meget social med hans venner og familie.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.