Timmy Lund

Administrationschef, advokat, partner

Cand.jur.

33 28 02 27

Vis LinkedIn profil

BIO

Som administrationschef er Timmy ofte den første en potentiel ny forening møder. Han står for tilbudsgivning og for at sikre, at der er det rette match mellem foreningen og Vest Administrationen, herunder at det er den rette administrator, der efterfølgende skal have den daglige kontakt. Timmy trækker på mere end 20 års erfaring i arbejdet med ejer- og andelsboligforeninger og har tidligere både afholdt kurser og rådgivet boligforeninger samt været hovedforfatter på en ca. 1.400 sider lang publikation om boliglejemål, da han var ansat i brancheforeningen EjendomDanmark. Han er stadig lægdommer i Københavns byret og er anerkendt som en af Danmarks bedste boligadvokater, og han underviser også i boligret på CPH Business. Det er med udgangspunkt i denne erfaring og ekspertise, at Timmy i dagligdagen giver kvalificeret sparring, der kommer kunderne til gode, til Vest Administrationen A/S’ administratorer på de mange forskellige problemstillinger om alt fra vedtægtsændringer til byggesager, de møder. Timmy bevarer altid roen med sit store overblik og er ikke bleg for nye udfordringer.

"I den indledende dialog med administrationschef Timmy Lund oplevede vi en meget professionel og behagelig tilgang til vores forening og de behov, vi havde. Hele processen var en fornøjelse."

Nicolaj Bech 1
EF Kongevejen 337 A og B

Hvorfor Vest administrationen

• Vi er tæt på hinanden og har hinandens ryg.
• Vi har nogle gode fremtidssikrede systemer, som gør det nemt at udføre et godt stykke arbejde. Meget standardarbejde er væk.
• Det er nemt at komme igennem med ændringer til det bedre. Gode ideer strander ikke i bureaukrati, men bliver grebet i stedet.

VIDSTE DU

At Timmy er mere end almindelig bidt af cykling. Både på landevejen om sommeren og hjemme i stuen, hvor Alpe d’Huez er blevet besteget rigtig mange gange på hometraineren.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.