CASE : EF Kongevejen 337 A-B Skiftede på grund af anbefaling og informativ hjemmeside

Om foreningen

Foreningens navn:
EF Kongevejen 337 A-B

Foreningstype:
Ejerboligforening

Antal enheder:
16

Ydelser:
Rådgivning

Kunde siden:
2018

VA administrator:
Louise J. Andersen

Skiftede på grund af anbefaling og informativ hjemmeside

Skiftet til Vest Administrationen var og er en fornøjelse

Da EF Kongevejen 337 A og B ledte efter en ny administrator, kom Vest Administrationen i spil både på anbefaling og på grund af eksisterende kendskab til den informative hjemmeside, hvor blandt andet det juridiske var til stor gavn for formand Nicolaj Bech. ”I den indledende dialog med administrationschef Timmy Lund oplevede vi en meget professionel og behagelig tilgang til vores forening og de behov, vi havde. Hele processen var en fornøjelse, og vi var helt trygge ved at være hos en yderst professionel ejendomsadministrator, der kunne vejlede og hjælpe os til at få en effektiv drevet forening. Samtidig vidste vi, at Vest Administrationens vejledning ville dække vores behov på ret og rimelig vis,” siger Nicolaj Bech.

 

Et administrationsselskab på forkant med udviklingen og et godt netværk

Formand Nicolaj Bech oplever, at Vest Administrationen er på forkant med udviklingen indenfor ejendomsadministration. ”Det gælder ved processerne omkring administrationen, hvor regnskab, refusion af udgifter, betaling af regninger og opkrævning af fællesudgifter og lignende fungerer perfekt, hvilket giver tryghed og glæde ved det frivillige arbejde, siger Nicolaj Bech. ”Men det gælder i høj grad også ved omstilling til digital generalforsamling, hvilket fungerede rigtig godt, og vi havde det største fremmøde nogensinde, tilføjer Nicolaj Bech.

 

”Vi nyder også godt af Vest Administrationens netværk af top professionelle samarbejdspartnere. Her har vi blandt andet gjort brug af ekstern advokatbistand med succes,” siger Nicolaj Bech.

 

Louise er altid tilgængelig og formidler selv juridiske emner klart og tydeligt

”Kort sagt er Louise Juul Andersen den bedste ejendomsadministrator, vi nogensinde har haft. Hun formidler den juridiske ramme og praksis præcist for bestyrelsen, formanden og andre ejere. Således spares der tid og energi ved, at den juridisk korrekte tilgang vælges med det samme. Ligeledes er hun altid tilgængelig. Hun besvarer skriftlige henvendelser hurtigt og ved brug af tydelig kommunikation, der ikke kan misforstås,” siger formand Nicolaj Bech.

”Derudover styres vores generalforsamlinger effektivt og professionelt med fuld fokus på dagsorden og ikke potentielle uenigheder, og referaterne er altid præcise og retvisende. Sammen med Louises generelle professionalisme gør det, at vi er mere end tilfredse med hende og Vest Administrationen”, slutter formand Nicolaj Bech.

 

ANDRE CASES

Vores kunder fortæller, hvorfor de er glade for Vest Administrationen

SKIFT LET

Det er let at skifte til Vestadministrationen. Se hvordan her.

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud der passer til jeres behov.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.