CASE : Foreningen af lejlighedsejere under matr. 297-298 Tillid og forventnings- afstemning afgørende parametre

Om foreningen

Foreningens navn:
Foreningen af lejlighedsejere under matr. 297-298

Foreningstype:
Ejerboligforening

Antal enheder:
18

Ydelser:
Rådgivning

Kunde siden:
2010

VA administrator:
Peter Lykkeby

Tillid og forventningsafstemning afgørende parametre

Fik nemt overblik i den indledende dialog

Da Foreningen af lejlighedsejere under matr. nr. 297-298 – 128 skulle skifte administrator var tillid et væsentligt parameter, det samme var et nemt overblik over aftalen. Begge dele fik foreningen hos Vest Administrationen A/S. Ifølge nuværende formand Claus Werborg har der ikke været problemer siden skiftet, ”jeg fik hurtigt en tillidsfuld relation til jeres administrationschef, Timmy, da han havde været god til at klargøre, hvad aftalen indeholder. Det har heldigvis ikke ændret sig, og vi er rigtig glade for, at der altid er god forventningsafstemning, så vi ved, hvad vi kan forvente. Det hjælper også, at prislisten er synlig, det skaber overblik og klarhed”.

 

God sammenhæng i organisationen og proaktive

Foreningen af lejlighedsejere under matr. nr. 297-298 – 128 oplever, at der er sammenhæng mellem medarbejderne i Vest Administrationen A/S, så man uanset spørgsmålets karakter får et klart og præcist svar. ”Det er vores oplevelse, at der internt i Vest Administrationen A/S er nogle gode processer, der gør, at vi altid kan få hjælp. Det gælder både ved juridiske spørgsmål, hvor vi for nylig har haft god gavn af den juridiske rådgivning i en sag omkring en revne i en mur i forlængelse af altanbyggeri, og ved byggesager. Vi bruger også Vest Administrationen A/S til vores byggesager. Vi har allerede tillid til organisationen, så det er helt naturligt, at vi benytter os af de stærke kompetencer, der også er i byggestyringsteamet”, siger Claus Werborg.

 

”Endvidere er vi rigtig glade for, at Vest Administrationen A/S er proaktive og afholder kurser og foredrag om relevante og aktuelle temaer, så vi har chancen for at blive opdateret og klædt på til bestyrelsesarbejdet”, fortæller Claus Werborg.

Peter er på forkant og skaber tryghed

”Noget af det vigtigste for os som forening er, at vores daglige administrator er stabil og altid bare gør tingene, så vi ikke skal bruge tid og kræfter på at bekymre os om det. Og her er Peter helt suveræn, vi behøver aldrig checke op på tingene, vi ved, at det er i sikre hænder. Den tillid er meget værd, det sætter vi virkelig pris på, siger Claus Werborg.

 

Proaktiviteten gælder også ved Peter. Som Claus Werborg siger, så ”er Peter god til at give os en heads up, hvis der fx er noget i vores bestyrelsesreferater, vi skal være opmærksomme på. Det kan være i forhold til, hvad best practise er i en given situation, her har han også altid et klart svar, som hjælper os rigtig meget, det er meget værdifuldt”, slutter formand Claus Werborg.

ANDRE CASES

Vores kunder fortæller, hvorfor de er glade for Vest Administrationen

SKIFT LET

Det er let at skifte til Vestadministrationen. Se hvordan her.

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud der passer til jeres behov.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.