CASE : EF Marskellet Processen omkring generalforsamlinger kører altid optimalt

Om foreningen

Foreningens navn:
EF Marskellet

Foreningstype:
Ejerboligforening

Antal enheder:
122

Ydelser:
Rådgivning, Jura

Kunde siden:
2011

VA administrator:
Maria Vestermark

Processen omkring generalforsamlinger kører altid optimalt

Det juridiske bagland hos Vest Administrationen er stærkt

Ejerforeningen EF Marskellet oplever altid god og kvalificeret service hos Vest Administrationen. ”Det er især i forbindelse med vores generalforsamlinger, at vi oplever et meget højt niveau i hele processen. Og det er uanset, hvem fra bestyrelsen, der er i dialog med Vest Administrationen. Vi har en meget engageret bestyrelse, hvor alle bidrager, så det kan skifte meget, hvem der tager kontakten, men det fungerer altid”, siger formand Jesper Schmidt Sørensen.

 

EF Marskellet er også glade for de stærke juridiske kompetencer, der er i Vest Administrationens bagland. ”Med så mange enheder, vil der altid være ting, der kræver kvalificeret juridisk rådgivning. Her ved vi, at vi altid får god hjælp fra Vest Administrationen, uanset, om det er egne medarbejdere eller som en del af netværket af samarbejdspartnere. Der er altid en konstruktiv dialog med de pågældende. Vi har for eksempel lige haft en sag med vores tag, og her har Vest Administrationen på fornuftig vis kørt det hele og haft god dialog med alle parter”, fortsætter Jesper Schmidt Sørensen.

 

 

ANDRE CASES

Vores kunder fortæller, hvorfor de er glade for Vest Administrationen

SKIFT LET

Det er let at skifte til Vestadministrationen. Se hvordan her.

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud der passer til jeres behov.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.