Lene Raahauge

Byggesagsansvarlig, Cand. Jur

Juridisk kandidatuddannelse fra Københavns Universitet

33 28 02 25

Vis LinkedIn profil

BIO

Lene har været ansat hos Vest Administrationen A/S i + 20 år. De første mange år som ejendomsadministrator med egen portefølje, hvor hun også havde daglig kontakt med foreningerne. Siden 2016 har hun stået i spidsen for byggesagsafdelingen, hvor hun rådgiver foreninger om, hvordan deres økonomi kan hænge sammen, når de igangsætter en byggesag. Her er Lene ofte medvirkende til, at foreningen kan spare væsentlige beløb på den rigtige planlægning og budgettering. Lene har en bred viden indenfor økonomi og er vant til kontakten mellem foreningerne og hjælper gerne til. Med sin erfaring og viden har Lene med hjælp fra de mange stærke interne processer, der er i Vest Administrationen A/S, fået bygget afdelingen op, så der er god struktur, og alt er i kasser. Dette har også hjulpet til at udvikle et unikt værktøj, der kan skabe overblik over budgettet i real-time for en forening, når et byggeprojekt planlægges. Lene bruger sin erfaring i praksis og er god til at finde kernen af en problemstilling, og er god til at sortere fra. Med sin erfaring som administrator kender hun hele strukturen i en forening, hvilket altid er en fordel, når der skal laves byggesager.

"Vest Administrationen har taget teten i vores byggeprojekt og sørget for at alle beboerne på nem og enkel vis har kunne sætte sig ind i sagerne. Specielt deres økonomiprogrammer har været en stor hjælp"

Tonny Larsen
EF Øresundsparken

Hvorfor Vest administrationen

• Meget høj grad af fleksibilitet og frihed
• Sjove og gode kollegaer, vi hjælper hinanden og kan grine sammen

VIDSTE DU

Lene har en kræmmer i maven. Hun tager ofte på tour de loppemarked, og nyder når en god handel er i hus.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.