Helle Sjelborg Paikin

Administrator, juridisk elitesekretær-digital tinglysning og udd. ejendomsmægler

33 30 07 82

Vis LinkedIn profil

BIO

Helle har 20 års solid erfaring indenfor ejendomsbranchen. Hun er uddannet advokatsekretær, men fandt her ud af, at hendes interesse er indenfor fast ejendom og læste derfor videre til ejendomsmægler. Det er således med mere end almindelig bred erfaring, at Helle styrer Vest Administrationens tinglysningssager og byggesager, idet hun har arbejdet med området fra flere vinkler hos både ejendomsmæglere, advokater og boligadministrationer. Derudover er Helle positiv og løsningsorienteret også der, hvor andre giver op. Hun har en høj faglighed og har sans for detaljen. Helle arbejder også med optimering af arbejdsprocesser. Med andre ord, I er altså som kunder i trygge hænder, når Helle styrer jeres byggesag.

"Vi oplevede, at det fungerede overraskende godt at afholde generalforsamling på Zoom. Der var flere deltagere til generalforsamlingen end normalt, hvilket selvfølgelig også er positivt."

Christian Stub
Andelsboligforeningen Ndr. Fasanvej 159-161

Hvorfor Vest administrationen

• Virksomheden er rummelig og har høj faglighed.
• Der er mulighed for at få alle sine kompetencer i spil.
• Frihed under ansvar og høj indflydelse på sin egen hverdag.
• Godt arbejdsmiljø og gode kollegaer.

VIDSTE DU

At Helle var en af de første i landet, for hvem det lykkedes at tinglyse en ejerforenings vedtægter, såvel servitut samt pantstiftende, efter tinglysningen blev digitaliseret. Hun var ligeledes med i processen, der gjorde det muligt at få sikkerheden til ejerforeningerne tinglyst korrekt efter tinglysningen blev digitaliseret.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.