CASE : AB Helgesvej 5-5A Får stor hjælp til at holde overblikket

Om foreningen

Foreningens navn:
AB Helgesvej 5-5A

Foreningstype:
Andelsboligforening

Antal enheder:
19

Ydelser:
Rådgivning, Jura

Kunde siden:
2008

VA administrator:
Louise J. Andersen

Får stor hjælp til at holde overblikket

Overvejede at skifte administrator

AB Helgesvej 5-5A har været hos Vest Administrationen i en lang årrække. Og selvom de er glade for den langvarige relation har de tidligere overvejet at skifte administrator. Men det viste sig, at den økonomiske besparelse ikke opvejede at have en administrator, der kender foreningen. ”Vi havde alligevel brug for den tryghed, der er så vigtig, når man driver en forening på frivillig basis og i sin fritid, og den får vi hos Vest Administrationen”, siger formand Pernille Steenberg.

 

 

Viden og knowhow i top

Generelt oplever AB Helgesvej 5-5A, at der i Vest Administrationen er et højt videns- og kompetenceniveau som de kan trække på. ”Konkret har vi brugt de juridiske kompetencer, der er i baglandet hos Vest Administrationen, hvilket er en stor styrke. Men det kan også være ved låneomlægninger eller valuarvurderinger, at vi oplever kompetencerne. Og så bruger vi også

Vest Administrationen ved alle salg. Alt i alt er det befriende, at vi får så stor hjælp til at holde overblikket, ellers ville bestyrelsesarbejdet fylde rigtig meget i hverdagen”, siger Pernille Steenberg.

 

 

Louise giver os tryghed

”Den bedste ved Louise er, at hun kender os så godt, at hun altid kan vejlede os om både store og små ting, hvilket giver os en stor tryghed”, siger Pernille Steenberg. Derudover er hun rigtig god til at lytte og er altid støttende og giver os værdifuld information”, slutter formand Pernille Steenberg.

ANDRE CASES

Vores kunder fortæller, hvorfor de er glade for Vest Administrationen

SKIFT LET

Det er let at skifte til Vestadministrationen. Se hvordan her.

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud der passer til jeres behov.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.