CASE : AB Schneeklothsgården God juridisk rådgivning og hurtig og kvalificeret information

Om foreningen

Foreningens navn:
AB Schneeklothsgården

Foreningstype:
Andelsboligforening

Antal enheder:
78

Ydelser:
Rådgivning, Jura

Kunde siden:
2012

VA administrator:
Ole Mortensen

God juridisk rådgivning og hurtig og kvalificeret information

Vest Administrationen er altid først med nye temaer

Formand for Schneeklothsgården, Erik Scheldon, er generelt meget tilfreds med Vest Administrationen, men især evnen til altid at være tidligt ude med information om påvirkningen for foreningen af nye lovgivninger er værdsat. ”Jeg, og vi i bestyrelsen, er meget glade for, at vi altid får kvalificeret information meget tidligt, når der kommer ny lovgivning. Det har vi oplevet flere gange, fx med GDPR og ændringerne til paragraf 5,2. Så var vi godt klædt på til håndtere spørgsmål fra beboerne til gavn for alle”, siger Erik Scheldon. ”Der var også et om fastfrysning af vurderingen, som jo har stor betydning for alle, her var Vest Administrationen også først med god information via et webinar pga. Corona”, fortsætter Erik Scheldon.

 

De gange Erik Scheldon har haft behov for juridisk bistand, har dette også været godt. ”Vi sætter i høj grad vores lid til den juridiske rådgivning fra Vest Administrationen, der ligger tydeligvis en stor viden i hele organisationen, og så hjælper det, at der er et stort kendskab til vores forening gennem mange år” siger Erik Scheldon.

 

Erfaring og præcis kommunikation er Oles største styrker

Hos Schneeklothsgården oplever de altid Ole som tålmodig og grundig, og så har han (næsten) altid svaret på deres spørgsmål. ”For os er Ole helt central, da vi jo arbejder frivilligt. Derfor er det rart at have en med så stor erfaring, at han altid kan løse vores problemer, både store og små, og så kommunikerer han meget præcist og tager altid fat med det samme”, siger formand Erik Scheldon. ”Derudover er Ole en stor hjælp til vores generalforsamlinger, hvor han både før, under og efter styrer det hele upåklageligt”, slutter Erik Scheldon.

ANDRE CASES

Vores kunder fortæller, hvorfor de er glade for Vest Administrationen

SKIFT LET

Det er let at skifte til Vestadministrationen. Se hvordan her.

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud der passer til jeres behov.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.