CASE : AB Hørsholmsgade 24-26 Gode processer gør det nemt at være kunde

Om foreningen

Foreningens navn:
AB Hørsholmsgade 24-26

Foreningstype:
Andelsboligforening

Antal enheder:
24

Ydelser:
Rådgivning

Kunde siden:
2018

VA administrator:
Lisbeth Bayer

Gode processer gør det nemt at være kunde

Problemfrit skifte

AB Hørsholmsgade 24-26 kom til Vest Administrationen i 2018 ifm. overtagelse af anden administrator. Hvordan oplevede i skiftet til Vest Administrationen? ”Det forløb problemfrit og kørte helt af sig selv, så vi mærkede ikke noget til det. Vi blev kort orienteret via email af vores daglige administrator, og så var det det, vi skulle ikke bekymre os om mere”, siger formand i foreningen, Anders Aagaard Gideon.

 

Det er nemt, og processerne fungerer bare

”Vest Administrationen gør det generelt nemt for os og har nogle gode processer”, siger Anders Aagaard Gideon videre. Hvordan oplever I, at det bliver gjort nemt for jer? ”Det er fx i forberedelsen til den årlige generalforsamling, hvor vi struktureret gennemgår og planlægger det hele, og især økonomigennemgangen fungerer godt. Samtidig er der god opbakning, hvis vores faste administrator er fraværende, så man altid kan få svar på sine spørgsmål og løst sine udfordringer. Vi er også glade for ProBo, hvor vi kan have alle dokumenter samlet, og hvor administrator også har adgang, det letter det hele”.

Lisbeth fikser det bare

”Vi er helt trygge ved Lisbeth, der altid bare fikser tingene. Vi skal ikke bekymre os om noget, når hun tager fat på den specifikke opgave. Det giver ro, og sparer os for tid og besvær, hvilket vi er rigtig glade for. Og så giver Lisbeth altid god sparring, når der er brug for rådgivning om foreningen, drift og økonomi”, slutter formand for AB Hørsholmsgade 24-26, Anders Aagaard Gideon.

ANDRE CASES

Vores kunder fortæller, hvorfor de er glade for Vest Administrationen

SKIFT LET

Det er let at skifte til Vestadministrationen. Se hvordan her.

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud der passer til jeres behov.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.