CASE : AB Strandboulevarden 33 og Præstøgade 15 Problemfri dokumenthåndtering giver problemfri administration

Om foreningen

Foreningens navn:
AB Strandboulevarden 33 og Præstøgade 15

Foreningstype:
Andelsboligforening

Antal enheder:
15

Ydelser:
Rådgivning

Kunde siden:
2008

VA administrator:
Hanne Pedersen

Problemfri dokumenthåndtering giver problemfri administration

Konkurrencedygtig pris og højt serviceniveau

AB Strandboulevarden 33 og Præstøgade 15 fulgte med til Vest Administrationen i 2008 i forbindelse med opkøb og har været glade for skiftet. ”Selve skiftet forløb uden problemer, og vi oplever en konkurrencedygtig pris og højt serviceniveau. Det er jo nok også derfor, vi stadig er kunder”, siger formand Lars Korsgaard. Der er også tilfredshed med processerne og de juridiske kompetencer, der hjælper både bestyrelse og beboere. ”Dokumenter bliver altid håndteret problemfrit og hurtigt, og så kan vi altid tilgå dokumenter i dokumentarkivet, hvilket giver mindre administration for alle parter. Vi er også glade for sparringen ved juridiske sager, hvor det også er en fordel, at vi kan få hjælp af Vest Administrationen, så vi ikke skal sætte en ny person ind i sagen, siger Lars Korsgaard.

 

Hanne har tydeligvis en bred viden

AB Strandboulevarden 33 og Præstøgade 15 er også glade for deres daglige kontaktperson. ”Hanne giver altid kompetent rådgivning ud fra sin brede viden, og man får altid en konstruktiv dialog”, slutter formand Lars Korsgaard.

ANDRE CASES

Vores kunder fortæller, hvorfor de er glade for Vest Administrationen

SKIFT LET

Det er let at skifte til Vestadministrationen. Se hvordan her.

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud der passer til jeres behov.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.