CASE : AB Ndr. Frihavnsgade 16-18 Processerne fungerer godt i Vest Administrationen A/S

Om foreningen

Foreningens navn:
AB Ndr. Frihavnsgade 16-18

Foreningstype:
Andelsboligforening

Antal enheder:
24

Ydelser:
Rådgivning

Kunde siden:
2018

VA administrator:
Jakob Hallas-Møller

Processerne fungerer godt i Vest Administrationen A/S

Skiftet fra lille til mellemstor fungerede godt

AB Ndr. Frihavnsgade 16-18 skiftede til Vest Administrationen som en del af et opkøb. For formand Jytte Verner var det en stor ting. ”Vi var vandt til, at der var en person, der klarede det hele, så vi skulle vende os til en lidt større organisation. Men det mærker vi slet ikke længere, processerne fungerer godt i Vest Administrationen”.

 

Det hele fungerer bare, uanset Corona

At tingene fungerer oplever Jytte Verner både i den løbende dialog og til generalforsamlingen. ”Vi oplever Vest Administrationen som et sted, der passer godt på sit personale og har været meget åbne om mulighederne under Corona, hvor det har fungeret godt. Det samme gælder for hele processen omkring generalforsamlingen, det fungerer også rigtig godt. Så både til daglig og i forbindelse med generalforsamlingen er vi meget tilfredse”, siger Jytte Verner.

 

ProBo sætter Jytte Verner og AB Ndr. Frihavnsgade 16-18 også pris på. ”Vi synes, ProBo er en god platform til at håndtere papirer og kommunikere igennem, som hele foreningen har gavn af”, siger Jytte Verner.

 

Man føler sig set og hørt af Jakob

AB Ndr. Frihavnsgade 16-18s daglige kontaktperson, Jakob, har både humor og faglige kvaliteter på plads. ”Jakob er meget imødekommende og venlig, hvilket er vigtigt i relationen til os som kunde, så vi føler os altid set og hørt. Og så har han god humor. Vi oplever, at han vil vores foreningen, og han snakker altid med alle og er vellidt”, siger Jytte Verner. Det faglige er også på plads. ”Udover de gode personlige egenskaber er vi helt trygge ved hans faglighed, især hans store viden om økonomi, så vi føler os helt trygge ved ham. Og som bonus svarer han hurtigt på vores spørgsmål, slutter formand Jytte Verner.

ANDRE CASES

Vores kunder fortæller, hvorfor de er glade for Vest Administrationen

SKIFT LET

Det er let at skifte til Vestadministrationen. Se hvordan her.

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud der passer til jeres behov.

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.