Morten Ahrendsen

Økonomichef, Cand. Merc. Aud

Cand. Merc. Aud

33 30 07 89

Vis LinkedIn profil

BIO

Morten har været økonomichef i Vest Administrationen siden 1. januar 2020. Som økonomichef er det altid vigtigt at holde hovedet koldt og have et stort overblik, hvilket Morten altid er i stand til. Han er heldigvis også altid glad, i godt humør og tilgængelig. Træk som alle i Vest Administrationen A/S sætter stor pris på. Han har tidligere arbejdet hos DEAS og Newsec/DATEA, hvor han primært har beskæftiget sig med investeringsejendomme og shopping centre. De sidste 15 år har Morten arbejdet med forskellige arbejdsopgaver indenfor ejendomsområdet, hvilket har givet ham en bred viden. Erfaring med mange forskellige arbejdsopgaver betyder også, at han ikke kun er god til en ting, men kan træde til i (næsten) alle tilfælde.

"Vest Administrationen lever helt op til deres vision om at ville gøre det nemt for bestyrelsen. Hos os har Vest Administrationen båret projektet hele vejen igennem med stort ansvar og kompetence"

Lise Wolfsen
AB Landlystvej 4-8

Hvorfor Vest administrationen

• God stemning
• Højt til loftet
• Gode og dygtige medarbejder

VIDSTE DU

At Morten elsker at cykle og spiller golf. Altså når der er tid til det med tre børn og kone.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.