BLIV KLOGERE BESTYRELSESAKADEMI

TEMA

REALKREDITLÅN ANDELSBOLIGFORENING (ER AFHOLDT)

Den seneste udvikling i renten på realkreditlån kan både være en fordel og en ulempe for andelsboligforeninger. Få seneste nyt om jeres muligheder for låneomlægning her. Se præsentationen fra modulet HER.

VIDEO

Her kan du se optagelsen fra modulet og få et indblik i mekanismer og muligheder ved realkreditlån til andelsboligforeninger.

MODULBESKRIVELSE

Det har nok altid været svært at blive rigtig klog på renteudviklingen på realkreditlån. Men de seneste år har vist os, at man er nødsaget til at forberede sig på stort set alle scenarier, det ustabile regerer. Vi giver jer derfor en status på lånemarkedet pt.

Hvad skal I være opmærksomme på, uanset om renten stiger eller falder? Hvordan kan I drage fordel af hhv. en stigning og et fald i renten? Vest Administrationen har som ejendomsadministrator lang erfaring med lånemarkedet for andelsboligboligforeninger og samarbejder med flere forskellige rådgivere, fx Nordea. Du får her mulighed for at møde både en erfaren ejendomsadministrator og en erfaren rådgiver med speciale i realkreditlån til andelsboligboligforeninger.

PRAKTISK

Dato: 21/09 2022
Tidspunkt: KI. 17.00 - 18.30
Antal Deltagere: Maks. 30 til fysisk fremmøde, online ubegrænset

Sted: Vest Administrationen A/S
Gammel Vartov Vej 1
2900 Hellerup
ELLER
Via Zoom (link fremsendes ved tilmelding)
TILMELD DIG MODULET

PÅ MODULET KAN DU BL.A. MØDE

Peter Lykkeby
Ejendomsadministrator, EA

Peter arbejder som ejendomsadministrator med udgangspunkt i en solid faglig baggrund og uddannelse som Finansøkonom og Ejendomsadministrator. Peter arbejder målrettet og struktureret med alle sine foreninger og er dygtig til at bevare overblikket, mens han samtidig evner at kræse om detaljerne i de enkelte foreningers sager. Ingen af de opgaver som Peter får stillet er umulige for ham at løse, uanset om det vedrører jura eller økonomi (fx låneomlægning). Peter er en god sparringspartner over for bestyrelserne, der alle værdsætter, at han er serviceminded og fleksibel, især illustreret ved hans altid hurtige svar.
Kasper Knattrup
Senior Relationship Manager, Ejer- og Andelsboligforeninger

Kasper har mere end 10 års erfaring som ejendoms- og byggesagsadministrator og mere end fem års erfaring som rådgiver for andelsboligforeninger i Nordea. Udover den lange erfaring på området trækker Kasper på sin uddannelse som finansøkonom og HD2 i Finansiel Rådgivning. I sin dagligdag rådgiver Kasper et utal af andelsboligforeninger, og det er den ekspertise og viden, han bringer til bordet på bestyrelsesakademiet.

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til vores CCO.

Jacob Clausager Johansen
CCO, Master in International Business Communications,
Master, International Business Communications, Copenhagen Business School 30 26 60 68

OM OS

Vest Administrationen A/S er et veldrevet og
professionelt ejendomsadministrationsselskab. Vi er
erfarne og er eksperter på området med høj faglighed,
vi er i øjenhøjde med både kunder og
samarbejdspartnere, vi er ærlige og dyrker de gode og
langvarige relationer til vores netværk, alt andet ville
selvfølgelig også være dumt. Vores størrelse gør, at vi
har optimale processer, så der altid er styr på jeres
dokumenter til gavn for både bestyrelse og beboere.
Det er ikke bare noget, vi siger, vi dokumenterer det
også via vores ISO 27001 certificering.

HOLD DIG OPDATERET
OM AKADEMIET

Vil du gerne have løbende information om Vest Administrationens gratis Bestyrelsesakademi? Det er både information om nye moduler og opfølgning med det faglige indhold. Skynd dig at trykke på "Tilmeld".