Henrik Enegaard Skaanderup

Bestyrelsesformand

Civilingeniør (B), HD (O)

33 24 61 26

Vis LinkedIn profil

BIO

Efter en klassisk lederkarriere i bygge- og ejendomsbranchen har Henrik de seneste 7-8 år helliget sig bestyrelsesarbejde fuldt ud og har således både tid, energi og lyst til at være en væsentlig og nærværende del af "sine" virksomheders gøren og laden. Henrik arbejder primært som bestyrelsesformand med hvad han betegner som ”bestyrelsesledelse” med fokus på samarbejdet, samspillet og værdiskabelsen i bestyrelsen. Henriks stærke kompetencer der gør, at han altid giver højt kvalificeret sparring: Ledelse, strategi, forretningsudvikling og vækst.

"Vi har været rigtig glade for, at Vest Administrationen var hurtige til at etableret det hele, så vi har kunne gennemføre generalforsamlinger digitalt og ikke gå i stå med de forskellige projekter, der er i gang. Det har fungeret meget bedre end forventet, og der har været højere fremmøde end normalt."

Nanna Preuthun Greulich
Andelsboligforeningen Nørre Farimagsgade 44-46

Hvorfor Vest administrationen

• Selv efter mange år er ambitionerne hos ledelse og medarbejderne stadig intakte (hvis ikke større end nogensinde)
• Der er korte beslutningsgange, og vi forstår at udfordre hinanden igen og igen
• Vi har succes, med det vi gør

VIDSTE DU

At Henrik er forfatteren til ”Slået Hjem, en fortælling om at blive fyret og finde job igen”, som er blevet en erhvervsklassiker. Er glad for, at hans Golden Retriver er en hanhund, da han ellers er omgivet af kvinder der hjemme (Sofie, Maria, Anna og Merete). Er ny-jæger og lige har taget jagttegn og bestået både Hagl- og Riffelprøven.

YDELSER

• Økonomistyring (andel, ejer, gårdlaug)

VIDEN

Cases

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quam velit, vulputate eu pharetra nec, mattis ac neque. Duis vulputate commodo lectus, ac blandit elit

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.