Philip Overgaard Dinesen

Ejendomsadministrator, Professionsbachelor i finans

Professionsbachelor i finans

33 28 05 56

Vis LinkedIn profil

BIO

Philip arbejder som ejendomsadministrator og har været hos Vest Administrationen siden 2018. Philip er kontaktperson for andels- og ejerboligforeninger. Han er iderig og løsningsorienteret, hvilket kommer til udtryk i hans daglige arbejde. Han stræber efter at gøre det nemt for hans bestyrelser, samt give dem brugbar viden og information. Fra hans tidligere studier, har han arbejdet med forskellige instrumenter i finansverden, hvorfor økonomi og regnskab ligger ham naturligt.

"Vi har været rigtig glade for, at Vest Administrationen var hurtige til at etableret det hele, så vi har kunne gennemføre generalforsamlinger digitalt og ikke gå i stå med de forskellige projekter, der er i gang. Det har fungeret meget bedre end forventet, og der har været højere fremmøde end normalt."

Nanna Preuthun Greulich
Andelsboligforeningen Nørre Farimagsgade 44-46

Hvorfor Vest administrationen

• Stor fleksibilitet
• Vores systemer bliver mere og mere digitale

VIDSTE DU

At når Philip ikke er på arbejde, så elsker han at spille fodbold.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.