Yunus Harmanci

Ejendomsadministrator, Finansøkonom

Finansøkonom

33 24 61 26

Vis LinkedIn profil

BIO

Hos Vest Administrationen har vi været så heldige at få lov at beholde Yunus efter han har været studentermedhjælper og er blevet færdig med sin uddannelse som finansøkonom. Tiden som studentermedhjælper har Yunus brugt til at blive klogere på adkomsterklæringer, andelsbeviser, sende regninger ud og forberedelse og opfølgning på generalforsamlinger, der skal gøre ham klar til at blive administrator. Yunus ser frem til at styre generalforsamlinger, have daglig kontakt til kunderne og hjælpe med alt fra stort til småt, så kunderne forbliver glade.

"Både i den daglige drift og ved større projekter oplever vi professionelt samarbejde, hvor vi får god guidning og super service. Det er dejligt at kunne fokusere på resultatet frem for processen"

Christina Seidel
AB Ingerslevsgade 118 - 122

Hvorfor Vest administrationen

• Alle kolleger er meget hjælpsomme
• Stor fleksibilitet
• Vest Administrationen er meget professionelt drevet

VIDSTE DU

Yunus spiller fodbold i fritiden. Han har dog lagt drømmene om EM deltagelse på hylden, måske fordi familien tager en del af hans tid.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.