Kent Friis Petersen

Administrerende direktør, Cand.polyt og Executive MBA

Cand.polyt 1991, Executive MBA 2002 fra DTU, VL gruppe 80 i 2010 via Mannaz, Bestyrelsesuddannelse i Århus 2020

33 28 02 24

Vis LinkedIn profil

BIO

Kent er direktør og stiftede Vest Administrationen A/S i 1990. Han havde på dette tidspunkt 3 års erfaring fra en selvadministrerende ejerforening og ville med dette gøre en forskel og være en mere nærværende samarbejdspartner med kunderne. Kent opbyggede en specialviden indenfor byfornyelse og renovering, som Vest Administrationen A/S stadig har stor gavn af i dag. Siden starten har Kent sammen resten af medarbejderne udviklet Vest Administrationen til at være en betydende spiller på banen, især i kraft af sin store viden om ejendomsadministration og dygtige lederegenskaber, der også skinner igennem ved høj anciennitet og tilfredshed hos mange medarbejdere. Dette har gjort, at Vest Administrationen gennem flere år været anerkendt som en af Danmarks bedste mindre arbejdspladser hos Great Place to Work. Endvidere er vi de eneste i branchen, som har opnået ledelsescertificeringer efter både ISO9001 og ISO27001, der understreger Kents fokus på kvalitet.

"Vi har været rigtig glade for, at Vest Administrationen var hurtige til at etableret det hele, så vi har kunne gennemføre generalforsamlinger digitalt og ikke gå i stå med de forskellige projekter, der er i gang. Det har fungeret meget bedre end forventet, og der har været højere fremmøde end normalt."

Nanna Preuthun Greulich
Andelsboligforeningen Nørre Farimagsgade 44-46

Hvorfor Vest administrationen

• Udvikling af organisationen og vores ydelser
• Strømline og udvikle forretningsgange

VIDSTE DU

Kent var som ung blandt de bedste skakspillere i Danmark.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.