Natasha Collier Jacobsen

Receptionist

33 28 05 52

Vis LinkedIn profil

BIO

Natasha har mange års erfaring indenfor salg og kundeservice. Til dagligt passer hun receptionen og er virksomhedens blæksprutte, der altid træder til. Det er endnu ikke lykkedes at få en opgave til at falde mellem to stole, når Natasha er involveret. Det skyldes, at hun er pligtopfyldende, har et øje på hver finger (og vist nok også i nakken) og altid lever op til forventningerne, både overfor kolleger og kunder. Det hjælper også, at hun er ansvarsfuld og grundig. Som receptionist og blæksprutte er arbejdsopgaverne i dagligdagen meget forskelligartede, men alle ved, at Natasha har helt styr på kredsløbet i Vest Administrationen A/S og tager imod gæster og opkald, tager sig af post og infomailen, leverandørkontakt, bestilling af kontorartikler mm og mange andre ad hoc opgaver med sikker hånd.

"Vest Administrationen lever helt op til deres vision om at ville gøre det nemt for bestyrelsen. Hos os har Vest Administrationen båret projektet hele vejen igennem med stort ansvar og kompetence"

Lise Wolfsen
AB Landlystvej 4-8

Hvorfor Vest administrationen

• Gode kollegaer
• Frihed under ansvar

VIDSTE DU

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.