Jonas V. Sørensen

Regnskabsmedarbejder, Finansøkonom

Finansøkonom

33 30 07 88

Vis LinkedIn profil

BIO

Jonas har siden juli 2020 arbejdet, som controller i regnskabsafdelingen. Han står blandt andet for indberetning, afregning og udsendelse af forbrugsregnskaber, opstilling/gennemgang af årsregnskaber. Han har været i Vest Administrationen siden januar 2019, hvor han er startet som praktikant og blev derefter fastansat i september 2019. Hans planer er at starte på HD2 i regnskab og økonomi til august 2021 for at opnår mere viden inden for faget, som kan benyttes i praksis. Jonas har et gå på mod og er klar på nye udfordringer, og hans arbejde er præget af, at han er meget struktureret og har et godt overblik. Han går helt ind til kernen af en opgave. Han er meget hjælpsom, og vil gerne hjælpe kolleger der har brug for det.

"Vest Administrationen har taget teten i vores byggeprojekt og sørget for at alle beboerne på nem og enkel vis har kunne sætte sig ind i sagerne. Specielt deres økonomiprogrammer har været en stor hjælp"

Tonny Larsen
EF Øresundsparken

Hvorfor Vest administrationen

• Gode kolleger
• Mulighed for personlig og faglig udvikling
• Stor tillid fra leder og kolleger
• Stort frirum til at tilrettelægge vores arbejde

VIDSTE DU

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.