Marlene Ingstrup

Controller, HD(R)

HD(R)

33 28 05 57

Vis LinkedIn profil

BIO

Marlene arbejder som controller i regnskabsafdelingen. Hun har været ansat siden 2008, hvor hun startede som elev. Siden har hun taget en AU og efterfølgende en HD i regnskab og økonomi. I dag laver hun årsregnskaber samt bogfører lån og omlægninger. Tidligere har hun siddet med betalingsservice og NETS samt bogføring og bankafstemninger.

"Vest Administrationen lever helt op til deres vision om at ville gøre det nemt for bestyrelsen. Hos os har Vest Administrationen båret projektet hele vejen igennem med stort ansvar og kompetence"

Lise Wolfsen
AB Landlystvej 4-8

Hvorfor Vest administrationen

• Gode kollegaer – dygtige og hjælpsomme
• Fleksibilitet – Work Life Balance
• Mulighederne – udvikling personlig – fagligt – virksomhedsmæssig

VIDSTE DU

At Marlene ELSKER jul og pynter op i regnskabsafdelingen sammen med sin kollega Henriette senest i starten af november, men meget gerne før.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.