Rasmus Noring Rye

Controller, Akademiuddannelsen i økonomi og ressourcestyring

Akademiuddannelsen i økonomi og ressourcestyring

33 28 02 20

Vis LinkedIn profil

BIO

Rasmus arbejder som controller i regnskabsafdelingen. Han står blandt andet for opstilling af årsregnskaber, fælleslån, vedligeholdelsesregnskaber, lønkørsler og meget mere der er indenunder regnskab. Han har været i Vest Administrationen siden 2010, hvor han startede som elev. Rasmus har et stort overblik og har arbejdet med de fleste områder indenfor regnskab i Vest Administrationen. Rasmus har en masse erfaring og et bredt kendskab fra hans uddannelse i økonomi, hvilket han benytter i praksis.

"Vest Administrationens juridiske afdeling er kompetent. Og så vender vores administrator altid hurtigt tilbage med et kvalificeret svar, når vi har spørgsmål"

Morten Johansen
EF Godthåbsvej 61 A og B

Hvorfor Vest administrationen

• Mødt med tillid fra ledelsen
• Stort frirum til at tilrettelægge vores arbejde
• Gode kolleger
• Godt samarbejde og hjælpsomhed i virksomheden

VIDSTE DU

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.