Jura for ejerboligforeninger

JURA FOR EJERBOLIGFORENINGER

Vores juridiske rådgivning til ejerboligforeninger hviler på en af Danmarks bedst boligretsadvokater i Timmy Lund, der sammen med advokat Hanne Pedersen og cand.jur. Lene Raahauge udgør vores juridiske afdeling. Teamet ved om nogen, hvad der er væsentligt for en ejerlejlighedsforening og dennes bestyrelse samt hvilke problemstillinger, der typisk opstår. Det betyder også, at hvis du skal bruge en advokat med størst mulig viden om ejerlejligheder, kan Vest Administrationen A/S altid hjælpe. Vi agerer hurtigt på omstillinger, hvor det juridiske skal være på plads, senest ved at indføre digitale generalforsamlinger som de første, da Corona satte mange ting i stå. Her sikrede vi, at det juridiske grundlag var på plads, så vores kunder kunne videreføre driften af ejerlejlighedsforeningen.

Vest Administrationen A/S behandler alle sager for ejerlejlighedsforeninger, det kan fx være ved:

  • Sager om udlejning, både hvor foreningen er udlejer, men også hvor enkelte ejeres udlejninger påvirker ejerlejlighedsforeningen.
  • Tvister i byggesager
  • Generel foreningsret
  • Ændring i og tinglysning af vedtægter

Læs mere om Timmy Lunds lange erfaring på hans profil eller se mere om juridiske temaer i vores Vidensbank

Vest Administrationen har naturligvis tegnet alle relevante og lovpligtige forsikringer, så jeres ejerboligforening er i trygge hænder hele vejen igennem. Læs mere om lovpligtige advokatoplysninger HER.

 

Juridisk rådgivning for ejerboligforeninger gælder også GDPR

Som bestyrelse i en ejerboligforening er det vigtigt at have for øje, at i omfattet af databehandleraftalen. Som bestyrelse er I dataansvarlige, mens jeres administrator er databehandler. I kan læse mere om Vest Administrationens gode råd til jer som bestyrelse HER.

MERE OM VORES YDELSER

ØKONOMISTYRING

RÅDGIVNING

BYGGESTYRING

FÅ ET TILBUD

Få et tilbud på den administrationsløsning, der passer til jeres behov.

PRISER

Vi sammensætter en administrationsløsning efter netop jeres behov, men en række ydelser har faste priser.

VORES MEDARBEJDERE, JERES TEAM


Hvis du endnu ikke er overbevist om, at Vest Administrationen skal være jeres nye administrator, kan et kig på vores medarbejdere måske hjælpe. Kompetencerne er i top, til gavn for både jer som bestyrelse og alle beboere i jeres forening.

MØD HELE TEAMET

DET SIGER VORES KUNDER

Ejendomsadministration er et kompleks område med mange regler og paragraffer, der ændrer sig løbende. Vi har i Vest Administrationen A/S mange års erfaring og ved, hvad der er af udfordringer for jer som bestyrelse. Den viden vil vi gerne dele ud af, så det bliver nemmere for jer. Derfor har vi samlet spørgsmål og svar på både stort og småt i en vidensbase. Der er de tungere juridiske temaer og de lidt lettere om vedligeholdelse af lejligheder.

VIDEN

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.