Katja Troensegaard Qvist

Handelsansvarlig, EA

Ejendomsadministrator EA

33 28 05 59

Vis LinkedIn profil

BIO

Katja har siden 2014 arbejdet med andelssalg i Vest Administrationen. Hun startede som praktikant som en del af sin finansøkonom uddannelse fra Copenhagen Business Academy, og blev herefter fastansat. Hun har efterfølgende taget EA-uddannelsen hos EjendomDanmark som hun færdiggjorde i 2015. Katja har en bred viden indenfor økonomi og jura, da det er vigtigt at have styr på begge dele, når man arbejder med handler. Hun er meget detaljeorienteret og struktureret, hvilket vil sige, at Katja går meget op i, at hendes arbejde bliver udført korrekt. Hun har en masse erfaring med kundekontakt, da hun har en del kontakt med både sælgere, køber, ejendomsmægler og bestyrelsen. Læs om Katjas praktik i Vest Administrationen HER

"Hej Katja, Som sædvanlig tak for hurtigt og fyldestgørende svar. Det har været en fornøjelse at have dig med over processen, jeg har ikke følt mig i tvivl eller overset eller mangelfuldt informeret på noget tidspunkt hvilket er super fedt i en tid hvor man har 1000 andre ting flyvende om ørerne så stor cadeau til dig for det. Ser frem til at modtage tilbageholdende over de kommende uger:)"

Esben og Vivien
AB Slettegaarden

Hvorfor Vest administrationen

• Frihed under ansvar, stor fleksibilitet
• Gode kolleger
• Godt samarbejde indenfor afdelingen

VIDSTE DU

Når Katja ikke arbejder med handler, så elsker hun at rejse og få nye oplevelser. Hun valgte derfor i 2019 at hive et år ud af kalenderen, for at rejse dele af verden rundt. Derudover elsker hun dyr og naturen, hvorfor hun også tidligere har arbejdet som frivillig i Afrika for at hjælpe de vilde dyr.

Cases

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quam velit, vulputate eu pharetra nec, mattis ac neque. Duis vulputate commodo lectus, ac blandit elit

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.