Vijitha (Viji) Katheeswaran

Handelsansvarlig, Finansøkonom

Finansøkonom

33 28 02 29

Vis LinkedIn profil

BIO

Vijitha er uddannet finansøkonom og startede i Vest Administrationen i 2010. Hun blev oprindeligt ansat som teamsekrætær for administratorerne, men blev hurtigt ansvarlig for andelsbolighandlerne. Vijitha har derfor en bred viden indenfor de juridiske og økonomiske forhold i forbindelse med en andelsbolighandel. Hun er desuden meget serviceminded og har løbende en del kundekontakt med sælger/køber, ejendomsmæglere, banker og bestyrelser m.v. Vijitha er detaljeorienteret og struktureret, hvilket gør hende i stand til at overholde deadlines og bevare overblikket. Vijitha sætter en stor ære i, at hendes arbejde bliver udført korrekt og kunderne får den bedste service igennem hele salgsprocessen.

"Vest Administrationens juridiske afdeling er kompetent. Og så vender vores administrator altid hurtigt tilbage med et kvalificeret svar, når vi har spørgsmål"

Morten Johansen
EF Godthåbsvej 61 A og B

Hvorfor Vest administrationen

• Frihed under ansvar
• Stor indflydelse på ens egen hverdag
• Rigtig godt samarbejde i teamet
• Gode kolleger
• Stor fleksibilitet

VIDSTE DU

Når Vijitha ikke laver handler, så er hun et stort familiemenneske og bruger meget tid med familien. Hun elsker derudover en god podcast eller lydbog – Det kan være alt fra true-crime til podcasts om hverdagens dilemmaer.

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.