Pernille Hector

Handelsansvarlig, EA

Financial Controller og Ejendomsadministrator

44 45 36 62

Vis LinkedIn profil

BIO

Pernille har været ansat hos Vest Administrationen siden april 2021 som handelsansvarlig. Pernille er uddannet Financial Controller på CPH Business og har efterfølgende taget EA-uddannelsen hos EjendomDanmark. Med erfaring fra tidligere job og uddannelse, har hun en bred vifte af viden indenfor økonomi og ejendomsadministration. Pernille er meget struktureret og går op i at levere et korrekt stykke arbejde. Hun har derudover stor fokus på god service, herunder også god kontakt mellem hende, bestyrelser og foreninger, sælgere, købere og ejendomsmæglere.

"Både i den daglige drift og ved større projekter oplever vi professionelt samarbejde, hvor vi får god guidning og super service. Det er dejligt at kunne fokusere på resultatet frem for processen"

Christina Seidel
AB Ingerslevsgade 118 - 122

Hvorfor Vest administrationen

• Stor fleksibilitet
• Frihed under eget ansvar
• Gode og hjælpsomme kolleger

VIDSTE DU

Når Pernille ikke er i Vest Administrationen, så elsker hun at være kreativ og laver signe egne smykker.

YDELSER

• Økonomistyring (andel, ejer, gårdlaug)
• Rådgivning (andel, ejer, gårdlaug)

Cases

Her kan du læse mere om, hvad vores kunder er glade for ved Vest Administrationen

DET SIGER VORES KUNDER

KONTAKT OS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vores venlige og dygtige reception hjælper dig.

HOLD DIG OPDATERET

Her har du muligheden for at få værdifuld viden om ejendomsadministration af andels- og ejerboligforeninger. Vi vil hellere levere kvalitet end kvantitet til dig, så forvent ikke mere end 1-2 informationsemails om måneden.