Ejerboligforeninger

 

Ejendomsadministration af ejerboligforeninger.

Ejendomsadministration, drift og vedligeholdelse af ejerboligforeninger er en kompliceret og tidskrævende sag med mange faldgruber. Medlemmer, ejere og bestyrelser skal hele tiden forholde sig til driftsmæssige aspekter, lovgivning og vedligeholdelse på både kort og lang sigt. Enhver ved, at det kan være en ren storbyjungle at finde rundt i.

Vest Administrationen A/S blev etableret i 1990 i København, med en mission om at gøre livet lettere for ejerboligforeninger, ved at yde en professionel og kompetent ejendomsadministration og rådgivning indenfor blandt andet:

  • Økonomistyring
  • Juridisk bistand
  • Byggestyring
  • Integrerede online løsninger.

Ikke to ejerboligforeninger er ens. Derfor tilbyder vi individuelle løsninger, der er skræddersyet til den enkelte ejerboligforening.

Stabil og kompetent ejendomsadministration

Det er vigtigt for jeres ejerforening, beboere og bestyrelse at have en stabil og kompetent ejendomsadministrator, som har stor viden og erfaring inden for ejendomsadministration. Med vores mere end 25 års erfaring, har vi rådgivet og vejledt mange boligforeninger i tiden løb. Dette gør Vest Administrationen til en af landets mest anbefalede ejendomsadministrationer.

I får en personlig ejendomsadministrator tilknyttet jeres ejerboligforening. Dette giver tryghed, stabilitet og indgående kendskab til foreningen, foreningens bestyrelse og ikke mindst beboere.

Nogle ejerboligforeninger ønsker en meget aktiv ejendomsadministrator, mens andre ønsker at varetage drift, vedligeholdelse m.m. selv – dog ønsker foreningen hjælp med økonomien. Denne løsning tilbyder Vest Administrationen naturligvis også – dette er vores mindste pakke, Økonomistyring. Uanset hvad jeres ejerforenings behov er, så finder vi den helt rigtige løsning til jer.
 

Salg af lejligheder i ejerboligforeningen

Vi tilbyder også salg af ejerlejligheder i foreningen. I vores salgsafdeling sidder dygtige medarbejdere klar til at hjælpe i forbindelse med salg af ejerboligen.

Læs mere i Servicehåndbogen for andels- og ejerboligforeninger 2015-2016.

 

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsadministration til jeres ejerboligforening her.