Andelsboligforeninger

 

Ejendomsadministration af andelsboligforeninger

Vi har mere end 25 års erfaring inden for ejendomsadministration af andelsboligforeninger. Det giver os mulighed for at tilbyde jeres andelsboligforening den bedste rådgivning, økonomistyring, foreningstjek m.m. Vores dygtige og yderst kompetente ejendomsadministratorer sidder hver dag klar til at besvare spørgsmål, rådgive og vejlede jeres bestyrelse og beboere. Det kan være alt fra spørgsmål som “hvad er min andelsbolig værd?”, “må jeg leje min andelsbolig ud?” eller genfremsendelse af huslejeopkrævning og andre administrative opgaver i forbindelse med ejendomsadministration af en andelsboligforening.

Ejendomsadministration og byggeprojekter i andelsboligforeningen

Vi tilbyder også rådgivning og handlingsplaner, hvis jeres andelsboligforening har et byggeprojekt eller en vedligeholdelsesplan, som skal føres ud i livet. Vi har tidligere hjulpet vores andelsforeninger med alt fra nyt tag, tagterrasser og nye altaner til fugtsikring og nye vinduer og faldstammer.

Den årlige generalforsamling i andelsboligforeningen

Den årlige generalforsamling er også et nyttigt sted at have sin ejendomsadministrator inde over. Generalforsamlingen er andelsboligforeningens vigtigste myndighed og her kan du få din stemme hørt, der bliver bl.a. drøftet årsregnskab, boligafgiftens størrelse, værdifastsat andelsboligforeningens ejendom, valgt bestyrelsesmedlemmer, administrator og revisor samt mange andre punkter. Vores kunder får en fast ejendomsadministrator tilknyttet til andelsboligforeningen. At have foreningens faste ejendomsadministrator med giver tryghed, overskuelighed og et rigtig godt og stabilt samarbejde mellem foreningens bestyrelse og ejendomsadministration. Forud for jeres generalforsamling vil jeres faste ejendomsadministrator, stå for alt det praktiske, lige fra at fremsende indkaldelse ud til alle beboere, agere ordstyrer, tilbyde referent m.m. på generalforsamlingen og til slut fremsende referat fra generalforsamlingen til beboere og bestyrelsen.
 

Salg af lejlighederne i andelsboligforeningen

Vest Administrationen ejendomsadministration tilbyder også salg af andelslejligheder i foreningen. I vores salgsafdeling sidder dygtige medarbejdere klar til at hjælpe med alt i forbindelse med salg af andelsboligen. Vi sørger endvidere for registrering af den nye andelshaver i vores systemer, så al overdragelse bliver så nem og simpel som muligt.

Læs mere i Servicehåndbogen for andels- og ejerboligforeninger 2015-2016.

 

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsadministration til jeres andelsboligforening her.